Mr Green 7.5

Mr Green är en unik kite som kombinerar en naturlig följsamhet med stor potential. Perfekt för större åkare vid hårda förhållanden eller som allround-kite för lättare åkare – Mr. Green följer alltid med till stranden, och ser alltid till att du kommer hem lycklig och helskinnad.

Rabbitserien 2.0

Wainman Hawaii 2012 Rabbit Series 2.0 fortsätter att designa kites outside the box med känsla och utseende som ingen annan. Wainman Hawaii levererar allt det där du vill ha ut av din kite och maximerar känslan i din surfing.

Rabbitserien är en kite med delta-shape som har skapat perfekt harmoni mellan c-kitens följsamhet och bowkitens depower och säkerhet. Wainman Hawaii är den överlägset mest stabila kiten på marknaden, vilket ger dig bättre kontroll och ökat självförtroende på vattnet eller berget. Med en Rabbit kommer du att våga prova nya manövrar och är en kite att utvecklas med under lång tid, oavsett vilket nivå du startar från. Wainman Hawaii skiljer sig även från mängden med möjligheten att kunna anpassa kiten helt efter din egen åkstil. Både trycket i bommen, snabbheten i svängarna, höjdtagningsförmågan och det vertikala lyftet går att justera så att det passar just dig.

2012 släpper Wainman Hawaii en helt uppdaterad Rabbitseries 2.0. Designen på draken är finjusterad och ytterligare förstärkt för att hålla ännu längre än tidigare. Troligtvis den mest hållbara – och därmed miljövänliga – kiten på marknaden. Kiten går nu dessutom uppvind ännu bättre än förut. Precis som tidigare är varje storlek utvecklad individuellt och helt anpassad efter de vindförhållanden de körs i.

Bommen har fått en ansiktslyftning och har nu ett effektivt säkerhetssystem med infästning av leash nedanför bommen, mjuka bar-ändar i EVA-foam med vilket gör det möjligt att satsa hårt utan att skada sig på bommen. Och när du loopat kiten kommer dina centerlinor spinna upp hur lätt som helst tack vare det inkapslade maskinlagret. Wainman Hawaii är helt ensamma om den konstruktionen.

Rabbit Series 2.0 – a real kiteflyers kite!